Portalemp de Sernutec


Les agències d'ocupació comparteixen objectius i raó de ser, treballant per un interés comú general com és la creació d'ocupació.

En el context de la societat del coneixement del segle XXI, sembla idoni obrir espais de col·laboració, on les agències d'ocupació puguen compartir problemes i solucions, desenvolupant el coneixement col·lectiu, des de les aportacions individuals creant valor compartit.

La plataforma “Xarxa d'Agències d'Ocupació” intenta donar suport tècnic a aquests espais de col·laboració, aportant les infraestructures necessàries perquè aquests processos de comunicació i gestió del coneixement, es puguen desenvolupar.

Si la teua Agència està interessada a formar part d'aquesta Xarxa, prem ací i t'explicarem els detalls.Notícies

23/05/2022

Quatre de cada deu empreses a Europa no tenen encara polítiques d'igualtat, diversitat i inclusió

El 65% de les empreses espanyoles estan compromeses amb la igualtat salarial i de condicions de treball, independentment del sexe, l'edat o la religió. Continuar llegint »
19/05/2022

El que el consumidor ha de saber sobre els seus contractes d'electricitat i gas

La CNMC elabora una guia sobre les noves obligacions de transparència imposades a les comercialitzadores energètiques Continuar llegint »
13/05/2022

Atenció amb les ofertes de treball falses

Una de les maneres de robar credencials per part dels ciberdelinqüents impliquen ofertes de "treball" ben remunerades que estan a l'abast de la mà en respondre a un missatge directe. Continuar llegint »
12/05/2022

5 preguntes paranys que poden caure en una entrevista de treball

La teua resposta els importa per motius que no són els aparents Continuar llegint »
11/05/2022

El 94% dels professionals afirma que es quedaria en la seua empresa més temps si aquesta invertira en la seua formació

Segons l'Organització Internacional del Treball (OIT), el dèficit mundial d'ocupació en 2021 va ser de 92 milions de professionals. Com a resultat, la demanda global de treballadors amb habilitats digitals mai ha sigut major. Continuar llegint »
10/05/2022

Què són les 'oficines flexibles' i quines avantatges plantegen?

El concepte d'oficina convencional comença a esvair-se després de l'increment del teletreball per la pandèmia Continuar llegint »
09/05/2022

L'ocupació turística creix un 16,8% en el primer trimestre del 2022

Els ocupats en el sector turístic aconsegueixen els 2,42 milions en el primer trimestre: 349.739 empleats més que l'any passat Continuar llegint »

Més notícies »

961309114
Calle Mestre Miguel buendia 12 bajo
46113 - Moncada
(Valencia)
sat@sernutec.es
CSS XHTML