Anar al contingut principal
 • Estàs buscant treball?
  Estàs buscant treball? Et mostrem tècniques i recursos per a augmentar les teues possibilitats de trobar treball
 • Dubtes a l'hora de triar local?
  Dubtes a l'hora de triar local? T'oferim totes les claus perquè faces la millor elecció
 • Necessites un treballador?
  Necessites un treballador? Responem els teus dubtes quant a contractació i seguretat social
 • T'ajudem amb el teu pla d'empresa
  T'ajudem amb el teu pla d'empresa T'oferim una guia per a la correcta elaboració en el teu pla d'empresa y viabilitat

Portalemp de Sernutec


Les agències d'ocupació comparteixen objectius i raó de ser, treballant per un interés comú general com és la creació d'ocupació.

En el context de la societat del coneixement del segle XXI, sembla idoni obrir espais de col·laboració, on les agències d'ocupació puguen compartir problemes i solucions, desenvolupant el coneixement col·lectiu, des de les aportacions individuals creant valor compartit.

La plataforma “Xarxa d'Agències d'Ocupació” intenta donar suport tècnic a aquests espais de col·laboració, aportant les infraestructures necessàries perquè aquests processos de comunicació i gestió del coneixement, es puguen desenvolupar.

Si la teua Agència està interessada a formar part d'aquesta Xarxa, prem ací i t'explicarem els detalls.Notícies

23/02/2024

Principals novetats de 2024 per a permisos laborals retribuïts per motius familiars

Amb l'arribada del 2024, s'han produït canvis significatius en els permisos laborals, la qual cosa suposa una actualització en aquest aspecte, sobretot, pel que fa als permisos retribuïts per motius familiars. Continuar llegint »
20/02/2024

Si busques ocupació, fes això després de l'entrevista de treball

Quan busques treball i tens al cap l'empresa on t'agradaria treballar, et poses a la feina i envies el teu currículum amb la il·lusió i l'esperança que et criden per a fer-te una entrevista. Continuar llegint »
19/02/2024

La Generació Z, la més activa del mercat laboral: suposa el 50% de les noves contractacions

EAE Business School i DCH (Organització Internacional de Directius de Capital Humà) s'han tornat a unir per a elaborar el VIII Baròmetre DCH sobre la Gestió del Talent a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, en el qual es constata, entre altres conclusions, la cerca constant de nous talents per part de les empreses, especialment de perfils júnior. Continuar llegint »
16/02/2024

Quines són les posicions més demandades i millor retribuïdes del sector industrial?

Adecco analitza les remuneracions del sector industrial a Espanya, centrant-se en les nou posicions més demandades en aquests moments, així com la seua situació actual i previsions de futur. Remuneracions mitjanes fins a 42.000 K. Continuar llegint »
15/02/2024

Tendències que dominaran 2024 i el futur del treball

Udemy ha donat a conèixer el seu Informe de ‘2024 Global Learning & Skills Trends Report’, que identifica els temes principals i les competències més demandades que es preveu que donaran forma al futur del treball aquest 2024 i més enllà. Continuar llegint »
14/02/2024

Les 5 habilitats principals que necessites per a ser contractat en 2024

El món laboral està canviant a un ritme ràpid gràcies a la Intel·ligència Artificial i altres tecnologies emergents, les canviants necessitats empresarials, el canvi en el comportament dels consumidors i un panorama econòmic volàtil. Continuar llegint »
13/02/2024

L'ocupació de qualitat se situa com a quart problema dels espanyols segons el CIS

El Baròmetre d'Opinió del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) del mes de febrer reflecteix un increment de la preocupació per la qualitat l'ocupació, que es col·loca com a quart problema d'Espanya, i mostra un augment de la inquietud tant per la immigració com per la sequera. Continuar llegint »

Més notícies »