Anar al contingut principal
 • Estàs buscant treball?
  Estàs buscant treball? Et mostrem tècniques i recursos per a augmentar les teues possibilitats de trobar treball
 • Dubtes a l'hora de triar local?
  Dubtes a l'hora de triar local? T'oferim totes les claus perquè faces la millor elecció
 • Necessites un treballador?
  Necessites un treballador? Responem els teus dubtes quant a contractació i seguretat social
 • T'ajudem amb el teu pla d'empresa
  T'ajudem amb el teu pla d'empresa T'oferim una guia per a la correcta elaboració en el teu pla d'empresa y viabilitat

Portalemp de Sernutec


Les agències d'ocupació comparteixen objectius i raó de ser, treballant per un interés comú general com és la creació d'ocupació.

En el context de la societat del coneixement del segle XXI, sembla idoni obrir espais de col·laboració, on les agències d'ocupació puguen compartir problemes i solucions, desenvolupant el coneixement col·lectiu, des de les aportacions individuals creant valor compartit.

La plataforma “Xarxa d'Agències d'Ocupació” intenta donar suport tècnic a aquests espais de col·laboració, aportant les infraestructures necessàries perquè aquests processos de comunicació i gestió del coneixement, es puguen desenvolupar.

Si la teua Agència està interessada a formar part d'aquesta Xarxa, prem ací i t'explicarem els detalls.Notícies

22/05/2024

Canvis en l'atur: es podrà compaginar amb un ús de fins a 2.250 euros

El Govern eleva a última hora el salari màxim per a treballar i cobrar aquesta prestació i redueix a nou els mesos que ha d'acumular com a desocupat Continuar llegint »
21/05/2024

Menys del 20% de professionals de RH utilitza la intel·ligència artificial en el seu treball

Ahir 20 de maig es va celebrar el Dia Internacional dels Recursos Humans. Una data l'objectiu de la qual és reconéixer i valorar la important labor que realitzen els professionals de recursos humans en les organitzacions de tot el món. Continuar llegint »
20/05/2024

Així ha evolucionat l'FP: de ‘segona opció’ a garantia d'ocupació

En un mercat laboral en constant evolució, la Formació Professional emergeix com una excel·lent opció per a aconseguir l'èxit professional. *ILERNA, amb 50 anys d'experiència, es posiciona a l'avantguarda Continuar llegint »
17/05/2024

La jubilació demorada dels autònoms en un únic pagament ve amb sorpresa: pots reduir el 30% en la declaració de la renda

La jubilació demorada dels autònoms ja sabem que és una opció voluntària per a aquells treballadors que hagen complit l'edat ordinària de jubilació, però vulguen allargar la seua vida laboral. Continuar llegint »
16/05/2024

La Intel·ligència Artificial transformarà radicalment el lloc de treball: així és com els recursos humans poden preparar-se per a això

La Intel·ligència Artificial remodelarà dràsticament els recursos humans d'una manera que anirà més enllà del reclutament, la contractació i la gestió del talent. Els equips de lideratge en tots els nivells han d'adoptar aquest canvi per a transformar i liderar les seues organitzacions cap avant. Continuar llegint »
14/05/2024

Quin és el sector que més costa cobrir vacants d'ocupació?

El sector naval és un dels sectors on costa cobrir les vacants. Sembla que eixa i altres professions no atrauen a les noves generacions. Són treballs durs que requereixen especialització però als quals no els faltaria l'ocupació. Continuar llegint »
13/05/2024

El 60% d'espanyols pensa a canviar de treball enguany

El 54% dels empleats espanyols es planteja canviar d'empresa per a trobar un major salari i millors opcions de conciliació personal i professional. Continuar llegint »

Més notícies »